Kapoty a kryty NN/VN trafostanic

KAPOTY ELEKTROSTANICE TRANSFORMÁTOROVÉ KABINY A KRYTY

NED generators navrhuje a konstruuje širokou škálu kapot / elektrostanic pro využití v energetice, pro monitorovací místnosti a dispečinky, pro systémy skladování energie a zejména pro fotovoltaický sektor.

Naše elektrostanice jsou vyrobeny ready to use ihned k použití, takže nepotřebují jakékoli další dodatečné montáže v terénu.

To dává záruky, pokud jde o dostupnost a kvalitu: kapota bude dodána s veškerým zabudovaným zařízením včetně elektrokabeláží.

Každá elektrostanice je vybavena robustní konstrukcí a je koncipována tak, aby odolávala veškerým atmosférickým vlivům. Můžeme přizpůsobit všechny modely a změnit jejich vlastnosti díky modularitě systému.

Naše elektrostanice lze namontovat tak, aby tvořily celkovou soupravu v délce a rozměrech dle typu a rozměrů solárního parku.

Naší produktovou myšlenkou je vytvoření zcela modulární kabiny transformátoru, mobilní, aby se usnadnily všechny možné zásahy a vše bylo snadno přenosné.
Náš systém má jednu speciální výhodu v případě poškození, pokud k němu dojde každý poškozený kus lze snadno vyměnit pouze demontáží poškozeného kusu.

Modularita a flexibilita elektrostanic umožňuje přizpůsobit náš produkt jakýmkoliv vlastnostem a potřebám klientů, aniž by došlo k prodloužení dodacích lhůt a to bez zvýšení nákladů.

POUŽITÍ

1

Speciální řešení

Inovativní řešení přinášející energii všude tam, kde ji potřebujete, zahrnuje v sobě jak konvenční tak inovativní technologické postupy.
Contact us
close slider


Dichiaro di aver letto e accettato l'informativa sulla privacy e di autorizzare il trattamento dei dati personali ai sensi della legge 196/2003. I dati saranno utilizzati esclusivamente per le finalità indicate, mantenuti riservati e in nessun caso saranno comunicati a terzi.